На първо място е звездата от филма "Трябва да поговорим за Кевин" Езра Милър. Неговият недостатък е, че на 19 години той вече се притеснява от начина, по който се развива светът.

На второ място е Андрю Гарлфийлд, звездата от филмите "Спайдърмен" 4 и "Никога не ме оставяй" по романа на Казуо Ишигуро. Следва го на трета позиция Джейми Кембъл Бауър, звездата от филмите от сагата "Здрач" и "Анонимен" на Роланд Емерих.

Четвърти е моделът с амбиции за кинозвезда Джон Кортахарена. Той е лице на последната колекция есен-зима на H&M и на последния парфюм на Жан-Пол Готие "Кокорико".

В челната петица попада и новото брадато гадже на Сиена Милър - Том Стъридж. Единственият му недостатък са малкото филмови изяви.

Вижте топ 5 >>

В десятката на най-съблазнителните младоци за 2011 г. са поставени и актьорът и модел Алекс Пeтифeр, звезда от лентата "Аз съм номер четири", актьорът от особено нашумелите ленти "Срам" на Стив Макуин и "Опасен метод" на Дейвид Кроненбърг - Майкъл Фасбендър, синът на Денис Хопър - Хенри Хопър, отличил се с ролята си в "Неспокоен" на Гюс Ван Сант.

В класацията са и Райън Гослинг и Хю Данси, превъплътил се в ролята на изобретателя на вибромасажьора във филма "О Боже" на Таня Уекслър. Последните двама красавци обаче имат общ недостатък, прекалено влюбени са в жените до себе си. А това са Ева Мендес и Клеър Дейнс, припомнят от Actualno, цитирайки БТА.