"Създадох собствена компания, в нея инвестирах собствени пари и в момента следя за всеки аспект от нейната работа", добавя тя.

30-годишната Миранда е втора в класацията на най-скъпо платените модели в света, омъжена е за един от най-популярните холивудски актьори Орландо Блум, от когото роди очарователното момченце Флин. Неотдавна моделката навлезе и в бизнеса, създавайки серия биопродукти грижа за кожата. Нейната козметична линия Kora за момента се продава само в САЩ.

"Днес животът ми е далеч по-балансиран, откогато и да било друг път. Сигурно, защото в началото на кариерата ми имаше толкова много ограничения и неща, от които трябваше да се отказвам", признава супермоделът и добавя: "Затова пък научих да се обичам".

Бракът й с един от най-желаните мъже на планетата е достоен за завиждане. Миранда обаче заявява, че преди всичко изпитва уважение към своя съпруг. "Когато гледах Орландо на Бродуей в "Ромео и Жулиета", бях направо потресена. Да притежаваш такава енергия и да играеш шест дни в седмицата...Изпитвам голямо уважение към него".

Вижте снимки на Миранда Кер и Орландо Блум >>