53-годишният актьор разкри, че ще мине под венчило с адвокатката по човешките права до края на месеца на тайно място в италианския град. Двамата имат връзка от септември миналата година. На церемония в Тоскана, Италия, вчера Клуни заяви: "Срещнах моята красива бъдеща булка тук, в Италия, ще се оженя за нея след няколко седмици във Венеция".

Актьорът и 36-годишната адвокатка, които са сгодени от април, смятаха първоначално да разменят брачните си обети във вилата на Клуни на брега на езерото Комо в Италия, но според слуховете той се отказал от идеята, защото къщата била твърде известна и нямало да осигури достатъчно уединение за сватбата.

Двойката планира да напише собствени сватбени обети за романтичната церемония и ще ги размени пред гостите на тържеството, което ще бъде в тесен кръг. "Това няма да бъде голяма холивудска сватба. Те искат тя да бъде интимна със спокойни, но забавни обяд и вечеря, след като разменят кратки, но съдържателни, саморъчно написани обети пред най-близките си хора", разкри запознат източник.

Вижте снимките на Джордж и годеницата му  >>

Това ще бъде втори брак за Клуни, който се ожени за Талия Балсам през 1989 г, но се разведе с нея през 1993 г.