Докато големите деца на новия президент на САЩ, Доналд-младши и Иванка, имаха постоянно присъствие по време на кампанията му, единственото му дете от втората му съпруга – тв звездата Марла Мейпълс, остана в сянка.

Въпреки че се включи в няколко събития от кампанията на баща си, 23-годишната Тифани Тръмп е загадъчен образ. Вижте снимки на Тифани >>

Любопитен факт е, че Тифани излиза с демократ, който подкрепи Хилари Клинтън с постове в социалните мрежи. 21-годишният Рос Механик учи софтуерно инженерство.

През май Тифани завърши социология и урбанистика в Университета на Пенсилвания. "Справи се достойно, всички се гордеем с нея", коментира Доналд Тръмп, който е учил в същия ВУЗ.

Иванка помага на сестра си да изкара стаж в най-престижното модно списание в света Vogue. На 17 Тифани издава поп сингъла "Like a Bird", но е критикувана заради силната обработка на гласа. Младата Тръмп събира все повече фенове. Има над 300 000 последователи в "Инстаграм". А потребителите все по-често търсят името й в сайта за възрастни Pornhub, като Мелания и Иванка оставят доста зад нея в класацията.

По време на президентската кампания в САЩ Тифани изнесе реч, в която изтъкна, че се е възхищавала на баща си през целия си живот и той я е вдъхновил с постоянни си стремеж към съвършенство. Но Доналд не е толкова горд с дъщеря си, колкото с другите си деца: "Не съм толкова горд с Тифани, защото тя сега завърши, но, хм, тя също е невероятна."

В началото на кампанията младата дама не само не присъства, но дори и не се споменава като част от семейство Тръмп. След избирането на Доналд за президент, за сестра й Иванка е осигурена охрана, но не и за Тифани.