Парис и гаджето ѝ Крис Зилка са били на ски ваканция в известния курорт Аспен в щата Колорадо.

Вижте кадрите от годежа и още снимки на Парис и Крис >>

32-годишният актьор е паднал на колене пред любимата си на фона на планинския пейзаж, а двамата са облечени са с обувки за ски и екипи.

Парис сподели кадри и видео от този толкова романтичен момент и написа: "Казах "да"! Толкова съм щастлива и развълнувана да съм сгодена за любовта на живота ми, моя най-добър приятел и сродна душа. Перфектен за мен във всяко едно отношение. Толкова отдаден, лоялен, обичащ и мил. Чувствам се най-щастливото момиче на света! Ти си моята сбъдната мечта! Благодаря ти, че ми показваш, че приказките съществуват."

Eкспертът по диаманти и бижутер на знаменитости Майкъл Грийн разкрива пред сп. "Пийпъл", че Крис Зилка е почерпил вдъхновение за пръстена от бижу на майката на своята възлюбена.

"Когато дойде при мен, Крис беше наясно какво иска. Той сподели, че е чувал от Парис колко й допада пръстен с крушовиден диамант на майка ѝ", казва бижутерът.

"Парис е най-красивата и невероятна жена, както външно, така и по душа. Аз съм най-големият късметлия на света, защото ще се оженя за момичето на мечтите ми. С нетърпение очаквам да прекараме остатъка от живота ни заедно", казва на свой ред годеникът.

Парис Хилтън и Крис Зилка се запознават на парти за наградите "Оскар" преди осем години, но стават двойка едва преди две години, припомня БТА.



 

The most romantic moment of my life! 😍💎 #Engaged 👰🏼

Публикация, споделена от Paris Hilton (@parishilton) на