“Ние свирихме 20 минути, след това излязоха те и публиката полудя”, разказа музикантът пред “Всеки ден” само часове след като се е беше прибрал от грандиозното събитие. “ZZ TOP изпяха всичките си хитове, въртяха китарите, а феновете танцуваха и пееха голи на студа”, спомня си още той и признава, че на доста сцени е свирил, но това е сред най-силните му преживявания. “Те са адски земни хора, говориха си с Тома, поканиха ни в бекстейджа, където техни готвачи се бяха погрижили нищо да не липсва - всичко беше на ниво, много сме впечатлени”, сподели още Ненчо и допълни, че звукът, осветлението и ефектите сащо са били страхотни. Освен свои хитове, ZZ TOP са изпълнили и парчето на Джими Хендрикс “Foxy lady”.

След това, като едни истински рокаджии, са зарадвали публиката с три биса и с това двучасовият лайф е приключил. Доволен от концерта е и шефът на промоутърската компания “Болкан Ентъртейнмънт Къмпани” Петър Петров. “Още след второто изсвирено парче тур мениджърът на групата се обади на колегите си в Америка и каза, че това е най-якото шоу от цялото турне на бандата. Самите музиканти пък останаха крайно очаровани от родната публика, която, както знаем от опит, е най-готината”, не спести похвалите си за БГ феновете пред “Всеки ден” Петров, но не пожела да издаде коя ще е следващата звезда, на която организират концерт у нас. Ние пък разбрахме, че сред куфеещите металисти е бил и протодякон Любомир Братоев, който стана популярен с 50-те хиляди лева спечелени от “Стани богат”, които дари за изграждането на български параклис в Антарктида.

Разбира се, ZZ TOP не са останали да преспят у нас, а са отпътували веднага от София за Скопие, където довечера ще бъде поредният им концерт. Vsekiden.com/сн. Булфото