Пред репортер на sportal.bg братовчедката на певеца Константин заяви, че връзката й с полузащитника на Терек (Грозни) се развива прекрасно и двамата са твърдо решени заедно да преодолеят всички неприятности. На въпрос дали планират сватба Лияна отговори: "С Благой много се обичаме. Не сме говорили за брак, но той е естественото продължение на всяка една голяма любов."

Певицата сподели, че първите думи, с които ще посрещне футболиста на летището, ще бъдат: "Обичам те".

Вижте снимки на Лияна >>

"Не сме се чувствали добре, защото всички около нас бяха наранени. Но когато една любов е истинска, тя издържа на всичко и няма нещо и някой, който да може да я развали. Много се обичаме, чувстваме се много добре. Благо е щастлив татко, има прекрасна дъщеричка", каза Лияна по повод критиките, отправени към нея и любимия й.

На въпрос дали предизикателното облекло на певицата предизвиква ревност у Благой, тя отговори така: "Той също изглежда убийствено добре. Ние сме големи и зрели хора. Няма място за ревност. Ревността е последното нещо, може би, което ще повлияе на нашите взаимоотношение, тъй като ние се преборихме с много други неща, които са далеч по-деликатни и по-сложни."