Омесих каймата като за пържени кюфтета - с лук, яйце, накиснат хляб, подправки. Намазах една тава с олио и в нея разстлах готовата месна смес.
Изпекох кюфтето на 180 градуса почти до готовност, извадих го, върху него наредих нарязаните кисели краставички, а после и задушените гъби в масло, с копър и чесън.
Върху всичко това разстлах картофено пюре, което приготвих с краве масло и прясно мляко.
Най-отгоре наръсих настъргания кашкавал и отново сложих кюфтето във фурната.
Оставих го да се пече във фурната на 150 градуса докато получи приятен златен загар.
Изпекох кюфтето на 180 градуса почти до готовност, извадих го, върху него наредих нарязаните кисели краставички, а после и задушените гъби в масло, с копър и чесън.
Върху всичко това разстлах картофено пюре, което приготвих с краве масло и прясно мляко.
Най-отгоре наръсих настъргания кашкавал и отново сложих кюфтето във фурната.
Оставих го да се пече във фурната на 150 градуса докато получи приятен златен загар.