Изложението „Цветни дни” стартира при голям интерес в четвъртък в Sofia Ring Mall. До 8 май посетителите могат да разгледат и да си купят хиляди красиви цветя, зелени растения, храсти, пеперуди, градински и екстериорни предложения.

Вижте снимки >>

По време на „Цветни дни” Sofia Ring Mall се превръща в най-зеления мол в София. Той предоставя широките си, пълни с естествена светлина коридори на елитни градински центрове, Ботаническата градина към БАН и Ферма за пеперуди.
За да направи събитието по-интересно и вълнуващо за посетителите, Sofia Ring Mall си сътрудничи с Ботаническата градина към БАН. Те са изградили уникален кът с екзотични растения, някои от които с произход, датиращ преди ерата на динозаврите!

Друга очарователна изненада е зоната, създадена специално за фантастичните пеперуди от фермата на Олга Ускова. Те ще пърхат из специална къща в Sofia Ring Mall до 18 май, ставайки част от ново, емоционално и интерактивно преживяване за посетителите. Пеперудите ще бъдат хранени и обучени на няколко прости задачи, споделя тяхната собственичка.

Първото по рода си цветно изложение в мола, което дава заявки да се превърне в традиция заради огромния интерес към него, се осъществява с подкрепата на Столична община. 

Sofia Ring Mall се утвърди като едно ново поколение търговски център с отлично балансирани отношения между избор на магазини, ресторанти и кафенета, отдих и преживявания. Той предлага едно уникално преживяване под формата на шопинг дестинация в подножието на Витоша, в сграда от световна класа, която е лесно достъпна. Концепцията на Sofia Ring Mall да предлага развлечения и отдих се простира отвъд стените на сградата към зелени площи, паркове за отдих и невероятна гледка към планината.