Миналата седмица Виктория Бекъм призна, че е изключително доволна от живота си и от брака си с Дейвид, с когото са заедно от 18 години.

„Ако бях толкова жалка, колкото изглеждам на някои от тези папарашки снимки, децата ми нямаше да са толкова щастливи и аз нямаше все още да съм омъжена“ сподели пред холандския Vogue дизайнерката.

На 43 г. Виктория вече се е преборила с амбицията на повечето звезди да изглежда в пъти по-млада. Това обаче не означава, че не полага грижи за себе си.

"Не съм перфектна и не ми се налага да изглеждам като на 25 г. На 43 години съм и това звучи по-лошо, отколкото е в действителност. Фокусирам се върху това, което съм постигнала и се чувствам благословена", добави съпругата на Дейвид.

Виктория не пропусна да поздрави съпруга си за Деня на бащата.

Към снимката, публикувана в Инстаграм бившата поп звезда и настоящ моден дизайнер написа още: "Толкова много те обичаме".

Най-големият син - Бруклин, също публикува снимка заедно с татко си, като написа: "Честит ден на бащата. Ти си най-невероятният татко, винаги си до мен и ми показваш верния път. Обичам те!"

Ромео също уважи Дейвид: "Честит ден на бащата на най-добрият татко на света. Благодаря, че винаги си до мен."

"Моментите, които споделям с моите деца са особено специални. Дали ще се смеем заедно, когато ми разказват как е минал денят им на връщане от училище, или ще четем някоя от любимите им книги в леглото преди лягане, или ще прекараме заедно ваканцията си"
, написа на свой ред Бекъм.