Певицата бе обявена от списанието за "Жена на годината", а решението й да позира по този начин предизвика много въпроси дали не е решила да остави настрана свръхскандалния имидж и да заложи на една по-класическа визия.

Лейди Гага бе избрала съвсем семпъл макиаж и загладени къдрици и преди дни на парти в Бруклин, когато демонстрира летящия апарат "Волантис", който изпълнителката определи като "първата летяща рокля в света". Демонстрацията, която се състоя  в една от сградите на военноморската корабостроителница в Ню Йорк, бе по повод издаването на новия албум на певицата Artpop. Феновете на певицата обаче не бяха толкова впечатлени от свръхноваторския тоалет, колкото от факта, че виждат истинското й лице. Много от тях изразиха надежда, че това ще се случва по-често от тук насетне.

Вижте снимки >>

Лейди Гага очевидно не се бе съобразила с желанията им на церемонията на Glamour за връчването на приза "Жена на годината" вчера. Певицата бе свръхпровокативна с огромна тупирана руса коса и тонове бяла пудра върху лицето. Нейната поява в този й вид и речта й против корекциите с Фотошоп, които модните списания приемат за задължителни, даде да се разбере, че тя ще продължи да изразява себе си по начина, който смята, че отговаря на вътрешните й убеждения.

Неотдавна певицата заяви, че не се смята за конвенционално красива жена и че не смята, че има математически алгоритъм за красотата. "Аз винаги съм била в хармония с това, не съм супермодел. Това, което правя, е музика. Искам моите фенове да чувстват какво правя и да знаят, че това, което те имат да предложат е също толкова важно и дори по-важно от онова, което се случва навън."

Мейкинг на фотосесията на Лейди Гага за Glamour: