През 2013-та дизайнерът на марката Хеди Слиман представи грънж колекция, а през тази година продължава да разказва историята на същото провокативно момиче, но с други средства. Той представи плисирани и шотландски поли, комбинирани с лачени ботушки или бебешки обувки с каишка около глезена - елементи от гардероба на гимназистката. Друга опция е черна минирокля с големи позлатени револвери, комбинирана със спортно кожено яке и розови бебешки обувки. Вниманието привлякоха червена минирокля с голямо деколте, пелерини, многоцветни кожени палта.

Младата жена на Хеди Слиман е и бунтарка, която обича да носи супер къси поли и да прекалява с черния грим.

Вижте снимки >>

И макар че впитите в тялото роклички от лурекс не са подходящи за всяка жена, на първия ред на ревюто можеха да бъдат забелязани  достолепни дами като актрисите Елоди Буше, Изабел Юпер, Катрин Деньов. Ревюто уважи и Валери Трирвильор, бивша приятелка на френския президент Оланд, която беше забелязана на дефилето на "Диор" в четвъртък.

За място на събитието беше избрано пространството "Каро ди Тампл", бивш покрит пазар с характерната за Париж архитектура от края на 19 век, който наскоро беше реновиран.