Големият победител на вечерта Сам Смит заложи на традиционен смокинг, борейки се с притесненията си, че някои от идолите му са му съперници. Фарел Уилямс предпочете да комбинира бермуди, сако и папийонка - всичко в бяло.

Късият тоалет на Мадона изглеждаше скандално, но беше автентичен "Живанши кутюр", с автор Рикардо Тиши. Тя го беше допълнила с мрежест чорапогащник и оскъдно бельо - звездата демонстративно вдигна полата си, за да покаже прашките си. Коментарите в "Туитър" за тези действия не бяха ласкави.

Вижте снимки >>

Бионсе и Майли Сайръс заложиха на черното. Тоалетът на Сайръс имаше множество прорези на стратегически места, а елегантната рокля на Бионсе "Проенза Скулър" беше с дълбоко остро деколте и шлейф.

Ариана Гранде беше като глътка свеж въздух в бяла рокля "Версаче" със сребриста украса и изрязан гръб. Певицата беше с типичната си конска опашка.

Кейти Пери избра сребриста рокля на Зухаир Мурад. Косата й беше лилава. "Искам да блестя като диамант" - каза певицата.

Ники Минаж посрещна Кейти Пери на червения килим. Тя беше в черна рокля "Том Форд" с огромно деколте. Форд облече също Дженифър Хъдсън в зашеметяваща бяла рокля без презрамки.

Лейди Гага избра сребрист тоалет и коси в бяло, за да подхождат на тези на кавалера й Тони Бенет.

Тюркоазената рокля "Ели Сааб" на Тейлър Суифт предизвика подигравки в интернет. "Завеси върху мини рокля" гласи един от туитовете.