Аржентинският президент Маурисио Макри и съпругата му бяха на 4-дневна визита в Испания.

Вижте снимки на Летисия и Хулиана >>

Двете дами предизвикаха възхищение още на церемонията по посрещането пред кралския дворец в Мадрид. И двете бяха с нежнорозови тоалети. Летисия беше с костюм, а Хулиана Авада - с рокля и палто с кожена яка. Прическите им бяха на кок.

Въпреки че испанските и световните медии се изказаха похвално за стила им и колко добре са стояли една до друга на такава дипломатическа среща, аржентински медии отбелязаха с раздразнение грешката на протокола двете дами да се появят в еднотипни тоалети и прически.

По-късно те присъстваха на откриването на панаира на съвременно изкуство ARCO 2017 в Мадрид и отделиха специално внимание на творбите на малки художници, а децата се надпреварваха да ги поздравяват и прегръщат.

Банкетът, даден от испанската кралска двойка в чест на президента на Аржентина и съпругата му, се превърна в парад на красотата, коментираха медии, пише БТА. Всички погледи бяха приковани върху кралицата и първата дама. Летисия бе с дълга тясна черна рокля с дълги ръкави. Тя сложи "Диадемата с лилиите". Хулиана бе с дълга рокля в бежов нюанс с бродерия и кристали, която подчертаваше бюста и раменете й. И двете дами бяха с коси, вдигнати на кок.